Нещодавно лікарі міста Червоноград, що на Львівщині, отримали виклик. Перелякані працівники одного з шиномонтажів міста повідомили, що до них приїхав чоловік та втратив свідомість.

Медики терміново прибули за вказаною адресою. Біля шиномонтажу стояла велика біла автівка, а біля неї лежав чоловік.

Про це інформує Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги на сторінці в соціальних мережах.

Працівники розповіли, що водій вийшов з автівки, впав та почав хрипіти. У нього не було пульсу та дихання. Лікарі діагностували клінічну смерть та почали рятувати чоловіка.

Йому провели непрямий масаж серця та підключили до апарату ШВЛ. Згодом тричі застосували дефібрилятор та ввели адреналін. На щастя, після третьої спроби у чоловіка відновилося дихання та з’явився пульс.

Пацієнта терміново відвезли до реанімації. Фахівці ввели його в стан медикаментозного сну. Чоловік вже прийшов до свідомості, його перевели в кардіологічне відділення.

Врятований хворий розповів, що нічого не пам’ятає. Він їхав на шиномонтаж, а прийшов у свідомість в лікарняній палаті. Далі на пацієнта очікує тривале відновлення.

Як писав «Вголос», у Львівській обласній клінічній інфекційній лікарні, розрахованій приймати 230 пацієнтів з діагнозом COVID-19, станом на сьогодні перебуває 231 хворий. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ