Про це повідомляє ТСН.

У цей час Штепа перебувала вдома під вартою. Сьогодні вона прибула у Харків у супроводі правоохоронців, там на неї знову одягли браслет і наразі вона перебуває на черговому засіданні суду, на якому заслуховують свідків у її справі.

Як писав «Вголос», екс-мер Слов'янська Донецької області Неля Штепа повідомила про несправність електронного браслета стеження.

Нагадаємо, 20 вересня Нелі Штепі суд змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній цілодобовий арешт. 21 вересня поліція надягнула електронний браслет стеження на Нелю Штепу. 

Нелю Штепу звинувачують у низці тяжких злочинів, в тому числі в посяганні на територіальну цілісність України, яка призвела до загибелі людей, і створенні терористичної організації. У разі доведення провини, їй загрожує довічне ув'язнення. 

На суді Штепа підтвердила, що закликала президента РФ Володимира Путіна ввести війська в Слов'янськ. За її словами, ці дії були викликані погрозами терористів, в полоні у них її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені «під дулом автомата».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ