Про це повідомляє російський сайт «Версии-Саратов».

Спочатку поліцейські не робили спроби затримати молодих людей зі стрічками, проте відразу після закінчення мітингу силою доставили їх у стаціонарний відділок на Театральній площі. Там перевірили особисті дані затриманих і відпустили їх, не висунувши жодних звинувачень.

«Ми звичайні жителі Саратова, не опозиціонери, не виступаємо проти або за якийсь уряд, – пояснив свої дії один із затриманих. – Ми прийшли сюди, тому що вважаємо, що відбувається пропаганда. Всі лають Україну, і при цьому ніхто не хоче подумати, що війна б'є по обох сторонах. Ми підтримуємо Україну і за мир».

Усього було затримано близько 10 молодих людей зі стрічками. Крім них, поліцейські затримали ще кількох осіб, що опинилися поруч, проте, розібравшись, відпустили їх.

Як пише видання, на мітингу виступили депутат Державної думи Ольга Баталіна, спортсмени – організатори руху «Антимайдан» у Саратові. На площі зібралося кілька тисяч осіб, як студентів, так і представників бюджетних організацій, які приїхали з районів області.

Як писав «Вголос», учора москвичі вийшли на мітинг, щоб показати, як пишаються «КримНашим». Згодом в Інтернет виклали фото, як містяни вишикувалися у величезну чергу по гроші, обіцяні за участь у заході.

ІА "Вголос": НОВИНИ