Про це повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

18 жовтня о 19:10 до Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про зникнення дитини близько 17:00. Одразу було піднято оперативну групу Управління ДСНС України, особовий склад Теребовлянського районного відділу та резервний караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Також, направлено медичну службу, позаштатну кінологічну групу управління ДСНС  та пошуково-рятувальне відділення.

Сьогодні, 19 жовтня о 06:30 до місця події, для допомоги у пошуках дівчинки,  направлено мобільну оперативну групу та особовий склад управління ДСНС України у Тернопільській області. На місці події розгорнуто пункт обігріву та оперативний штаб з пошуку зниклої дитини, який очолює начальник управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей.

З батьками дівчинки працюють психологи управління ДСНС України у Тернопільській області. Всього для пошуку зниклої дитини залучено 263 спеціалісти – особовий склад підрозділів ДСНС, МВС, працівники Управління з питань цивільного захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації, Теребовлянської районної державної адміністрації, районної ради, сільських рад та лісництв району.

До пошуків також додатково залучено місцеве населення орієнтовно 300 – 400 чоловік.

 Станом на 9:00 19 жовтня пошуки дитини тривають.

ІА "Вголос": НОВИНИ