Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Нацполіції України Сергій Князєв.

«Молодики у балаклавах ризикнули захопити фермерське господарство у селі Метанівка Теплицького району. Між місцевим фермером-орендарем, підтримуваним місцевими мешканцями, та непроханими гостями зав’язалася бійка.

Рейдери у будь-якому прояві – це злочинці. Рецепт тут один: зловмисників «обличчям у землю», організаторів – в тюрму.  Спецпризначенці затримали 42 чоловіків. Їх особи встановлюються. Зброю вилучили», - написав Сергій Князєв.

Даний  факт поліція кваліфікувала як хуліганство (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України), що карається позбавленням волі на термін до семи років.

У результаті нападу на фермерське господарство 45-річний житель Метанівки отримав поранення у живіт. Із травматичними пораненнями по допомогу до лікарів звернулося ще п’ятеро людей. Їхньому життю нічого не загрожує. Від госпіталізації люди відмовилися.

Нагадаємо, як писав «Вголос», сьогодні на Вінниччині у с. Метанівка близько 20 озброєних чоловіків в балаклавах увірвалися на територію зернотоку та почали стрілянину.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ