У Волинській області затримали двох чоловіків, які готували розбійний напад під виглядом співробітників поліції.
Про це повідомили в прес-службі поліції Волині.

Зазначається, що правоохоронці затримали 40-річного раніше судимого та 41-річного чоловіків, які є уродженцями Черкащини.

«Їхньою мішенню мав стати 52-річний житель міста Ковель, що на Волині. Зловмисники були обізнані про те, що приватний підприємець займається купівлею автомобілів на території Німеччини та продажом їх на території України. Розуміючи, що волинянин перетинає кордон з чималою сумою готівки, вони вирішили відібрати в нього ці кошти», — розповіли в поліції.

За даними правоохоронців, підозрювані купили поліцейський однострій та зброю. Також вони купили авто і встановили на нього проблискові маячки.

«Вони дочекалися автомобіль, на якому рухався волинянин, а потім подали водію знак зупинитися. Далі під погрозою зброю почали вимагати у водія віддати їм наявні в нього кошти. Саме цієї миті псевдокопів піймали на місці злочину бійці відділу швидкого реагування», — йдеться у повідомленні.

Поліцейські затримали підозрюваних та вилучили в них під час обшуку револьвер з набоями, кайданки, газовий балончик, поліцейські однострої, балаклави, сигнальний диск та проблисковий маячок.

Проти затриманих порушили справу за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу. Наразі вони перебувають в ізоляторі, в найближчий час їм обиратимуть запобіжний захід.

ІА "Вголос": НОВИНИ