Про це власкору «Вголосу» повідомили у ГУ ДФС у Волинській області.

В межах досудового розслідування кримінального провадження днями проведено обшуки в одному зі складських приміщень, розташованих у м. Володимир-Волинський. Як результат, правоохоронці виявили та вилучили з незаконного обігу 1437 пачок тютюнових виробів з марками акцизного податку з очевидними ознаками підробки, вартість цієї продукції - понад 15 тисяч гривень. Окрім того, в складі вилучено алкогольні напої в кількості 164 пляшки, орієнтовною вартістю 12 тисяч гривень.

Також на вулиці Туполєва правоохоронці затримали автомобіль, з якого місцева мешканка продавала підакцизні товари сумнівної якості. Так оперативники ДФС вилучили з незаконного обігу 100 пачок сигарет та фальсифіковані алкогольні напої, орієнтовною вартістю понад 4 тисячі гривень. За цим фактом склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 164-5 КУпАП (Зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка).

До речі, за ці правопорушення передбачено відповідальність у вигляді штрафу обсягом 50-200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією алкогольних напоїв.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ