Про це власкору «Вголосу» повідомили в ОДА.

За даними представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області Степана Родича, за період із серпня 2014 року до листопада 2015 року спільно з органами МВС здійснено 1022 перевірки суб’єктів господарювання. Під час моніторингу багатоканальних телемереж провайдерів програмної послуги протягом 2014-2016 років ретрансляції тимчасово заборонених каналів не зафіксовано.

Головне управління Національної поліції у Волинській області повідомляє, що працівники превенції відділів та відділень області  перевірили 4163 підприємства, установи, організації, 2524 готелі, гуртожитки, баз відпочинку, 5297 розважальних закладів (кафе, барів, ресторанів), 1477 лікувальних закладів (лікарень, санаторіїв). Наразі порушень, пов’язаних із незаконною ретрансляцією заборонених російських телеканалів, виявлено не було.

Відповідну роботу щодо припинення ретрансляції російських телеканалів проводять районні державні адміністрації області. Зокрема, протягом 2014-2016 років здійснювали перевірку місць масового відпочинку людей на предмет припинення ретрансляції російських телепрограм, розповсюдження яких обмежене на території України. Під час подвірних та поквартирних обходів громадян проводилися профілактичні бесіди щодо протидії інформаційній агресії з боку Російської Федерації та відмови від перегляду російських телеканалів. 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ