Світлини з початку робіт на своїй сторінці у «Facebook» опублікував директор Департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

Так, будівництво стало можливим завдяки підтримці міжнародних проектів в рамках програми розвитку інфраструктури Волині.

«Велодоріжка в стадії будівництва. Перша на Волині, а то й в Україні. До цього йшли 1,5 року. Робочі групи, наради, запозичення досвіду, законодавча база, «нащо нам ті доріжки». Це було б неможливо без спільної командної роботи адміністрації і депутатів ради», – зауважив Іван Мирка.

Окрім того, у перспективі на Волині хочуть облаштувати ще 7 веломаршрутів: Луцьк – Жидичин – Озерце, Луцьк – Струмівка – Гаразджа, Луцьк – Жидичин – Озерце – Прилуцьке - Липини – Луцьк – Стурмівка – Гаразджа, Луцьк – Ковель – Ягодин, Нововолинськ – Шацьк, Адамчуки – Заслісся – Світязь – Шацьк – Піща та Луцьк – Зміїнець – Сирники – Копачівка – Рожище – Топільне.

 

Велодоріжка в стадії б-ва.Перша на Волині а то й в Україні.Це тільки початок, маленький шматочок але крок за кроком в ...

Posted by Myrka Ivan on Monday, December 21, 2015

ІА "Вголос": НОВИНИ