Про це власкору «Вголосу» розповіли у  прес-службі прокуратури Волинської області.

Зранку, 7 квітня, 2017 року 29-річний та 40-річний зловмисники, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, обстріляли з обрізу одноствольної мисливської рушниці в селі Блаженик Турійського району автомобіль, який розвозив хліб та рухався автодорогою в напрямку Володимира-Волинського. Злочинці влучили при цьому у частину над паливним баком, розташованою близько сидіння водія, внаслідок чого заподіяли механічні пошкодження транспортному засобу.

Та цього їм виявилося замало і чоловіки зупинили маршрутку сполученням «Нововолинськ-Ковель», де, не здійснивши оплату, полягали, закинувши брудні ноги на сидіння автобуса. На зауваження водія один з чоловіків у присутності пасажирів дістав обріз та спрямував його у бік водія, який був змушений залишити автобус. Переляканих пасажирів урятували працівники поліції, які вчасно нагодилися та затримали зловмисників.

Обом зловмисникам, які були раніше судимими, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 4 ст. 296 КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням кримінального провадження здійснює Турійський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

Триває досудове розслідування.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ