У Нововолинську водій пропонував неправомірну вигоду поліцейським за непритягнення його до адміністративної відповідальності за кермування автівкою у стані алкогольного сп’яніння.

Про це власкору «Вголосу» повідомили у поліції Волині.

12 листопада під час несення служби у місті Нововолинськ поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, яким кермував 38-річний місцевий мешканець. З’ясувалося, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративного протоколу за порушення вимог ст. 130 КУпАП нетверезий водій пропонував поліцейським грошову винагороду у розмірі 725 гривень за непритягнення його до відповідальності за правопорушення. Поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну групу та зафіксували факт надання неправомірної вигоди. Гроші вилучили.

На правопорушника за кермування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП. За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі слідчі відкрили карне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від двох до чотирьох років.

ІА "Вголос": НОВИНИ