Про це інформує власкор «Вголосу».

Депутати вирішили направити для перевірки робочу групу до Нововолинського ліцею-інтернату, санаторію «Лісова пісня» і «Пролісок».

Присутній на комісії директор Нововолинського ліцею Юрій Лазаренко зазначив, що не згідний з рішенням суду, який виявив факти порушення при звільненні бухгалтера цього закладу Наталії Гергель.

Крім того, комісія підтримала необхідність перевірки комунальних санаторіїв «Лісова пісня» та «Пролісок». Присутня на засіданні комісії директор санаторію «Пролісок» Валентина Касарда намагалася заперечити право робочої групи перевіряти її заклад. На думку Валентини Касарди, в цьому вбачається політичний підтекст, оскільки у перевірці зацікавлений голова Волинської облради від партії УКРОП Ігор Палиця.

Очільник постійної комісії з питань депутатської діяльності, голова фракції ВО «Свобода» Анатолій Вітів наголосив на тому, що його цікавить лише якість роботи комунальних установ.

«Ні про які політичні підтексти мова йти не може. Ми маємо підходити до оцінки роботи комунальних закладів, виходячи з ефективності їх діяльності. Нас не цікавить чи директор причетний до партії УКРОП чи до «Батьківщини». Все, що може цікавити обласну раду - це якісна робота керівництва закладу».

ІА "Вголос": НОВИНИ