Про це повідомляє Ковельська РДА, передає власкор «Вголосу».

Вшанувати пам’ять воїна прийшли його рідні: мама Людмила Вишневська, сестра Ольга,  дружина з донькою і сином, однокласники, побратими, представники влади: голова райдержадміністрації Віктор Козак, Голобський селищний голова Сергій Гарбарук, односельчани, вчителі та учні школи.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять бійця та поклали квіти до меморіальної дошки.

Олег Вишневський народився 15 вересня 1978 року в селі Великий Порськ. Був першою дитиною у батьків. У 1985 році пішов до першого класу. Після закінчення школи вступив до Ковельського машинобудівного технікуму. Згодом прийшов працювати інженером з техніки безпеки у тодішній колгосп імені Мартинюка. Через рік був призваний на строкову службу до армії. Півтора року служив у місті Ковелі, а потім залишився на поза строковий термін. Службу залишив у 2003 році, після того, як його частину було розформовано. У цьому ж році одружився. У нього важко захворів батько, а у  у 2004 році у бійця народився син. Змушений був працювати за кордоном та в Україні на різних роботах. 

25 квітня 2015 року Вишневський Олег був мобілізований до війська. Проходив службу у Львівській області, Рівному, Миколаєві та інших містах України. У липні цього ж року народилася донька. 18 жовтня 2015 року потрапив у «гарячу точку» під Мар’янку. У кінці грудня він прибув у п’ятиденну відпустку: приїхав на день народження сина і дружини, який святкують у родині в один день. 11 січня відбув на службу. Більше Олега живим рідні не побачили. Після напружених боїв та зіткнень з ворогом, серце воїна-захисника зупинилося 22 лютого 2016 року. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ