У Володимирі-Волинському на стіні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відкрили меморіальну дошку на честь військовослужбовця й учасника Революції Гідності Юрія Богдановича.

Про це повідомляє власкор «Вголосу».

Юрій Богданович народився 17 липня 1969 року у місті Володимир-Волинський. Навчався у Володимир-Волинській середній школі № 2, яку закінчив 1986-го. Вступив до педагогічного університету в Луцьку, де одружився і проживав селі Зміїнець Луцького району з дружиною Наталією та дітьми Іллею, Мар’яною й Ангеліною. Приватний підприємець, волонтер. Під час Революції Гідності одним із перших узявв участь у подіях на Майдані. Був мобілізованим.

Наприкінці 2014 року брав участь в антитерористичній операції на сході України. Помер 25 січня 2015-го.  У квітні 2015 року визнаний учасником бойових дій. За рішенням сесії Луцької районної ради йому присвоїли звання «Почесний громадянини Луцького району» (посмертно).

Право відкрити пам’ятний знак воїну, котрий виконував обов’язок перед Батьківщиною в зоні проведення АТО, надали дружині Юрія Наталії, доньці Мар’яні та сину Іллі.

Настоятель церкви Віри, Надії, Любові о. Євген освятив меморіальну дошку, а всі присутні помолилися за упокій душі Юрія Богдановича. Пам’ять воїна вшанували хвилиною мовчання.

ІА "Вголос": НОВИНИ