До чергової частини Маневицького РВ УМВС України у Волинській області звернулася 26-річна жителька Львова. Жінка повідомила: близько 17:00 в лісовому масиві між селами Нова Руда та Лишнівка зникла її донька Софійка, 2013 р. н.

Для пошуку дитини залучили весь особовий склад маневицького райвідділу міліції, кінологів, лісівників, рятувальників, представників пенітенціарної служби й жителів села Нова Руда.

«На місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група, – повідомив начальник маневицького райвідділу міліції Ігор Ісаков. – Правоохоронці встановили: мама разом із донькою зі Львова приїхала до родичів на гостину. Близько 10:00 вони пішли в ліс по чорниці. Близько 16:40 Софійка гралася на ґрунтовій дорозі, а згодом жінка побачила, що дитини немає. Для пошуку дівчинки було залучено всіх небайдужих жителів села Нова Руда, весь особовий склад райвідділу міліції, кінологічну службу УМВС України у Волинській області, працівників лісового господарства, пенітенціарної служби та рятувальників».

Після чотирьох годин безперервних пошуків Софійку близько 21:30 знайшли в кущах приблизно за два кілометри від місця, де її бачили востаннє.

«Добре, що знайшли дитинку до настання ночі. Дякуємо за допомогу всім, хто долучився до її пошуків. На щастя, жодних ушкоджень на тілі дівчинки не виявили. Щоправда, вона дуже злякалася. Тепер Софійка перебуває з мамою, яку ні на мить не відпускає від себе», – повідомив Ігор Ісаков.

ІА "Вголос": НОВИНИ