Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Впродовж останніх тижнів на території Волинської області невідомими особами кількаразово вчинено порушення земельного законодавства та ККУ, а саме: забруднення земельних ділянок, що не є сміттєвими полігонами, твердими побутовими відходами, чим завдано шкоду навколишньому природному середовищу. Зокрема, останні випадки забруднення зафіксовано у Луцькому районі (с. Городище (23.03). с. Баїв (25.04), с. Промінь (30.04). Наразі, із документів, виявлених у сміттєвих масах на всіх місцях забруднення, стало відомо, що вказане сміття має львівське походження та, судячи з об’ємів відходів, привезене великогабаритним транспортом», – йдеться у заяві.

Відтак, Мар’яна Сорочук попросила відкрити кримінальне провадження за фактами незаконного вивантаження у Луцькому районі львівського сміття.

Окрім того, сьогодні під час оперативної наради голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дав доручення негайно розпочати кримінальне провадження у цій справі і завив, що з локаціями для вивантаження львівського сміття в області допомагають волиняни.

Як писав «Вголос», у Луцьку загубили львівське сміття.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ