Правоохоронці викрили на Закарпатті масштабну лабораторію, в якій під землею вирощували коноплю.

48-річного власника незаконного бізнесу затримали в одному з прикордонних сіл поблизу Виноградова. Про це інформує пресслужба поліції.

На території фермерського господарства провели обшуки, однак виявили лише кілька стебель коноплі. Згодом поліцейським вдалося знайти люк, який вів до таємного сховку.

Як з’ясувалося, зловмисник викопав аж дві кімнати під землею та обладнав їх для вирощування коноплі. Чоловік збудував лабораторію за всіма технологічними вимогами. Всередині були витяжки, датчики світла, вологи і тепла, система поливу та кондиціонери.

«Копи» вилучили в ділка 684 стебла нарковмісної рослини елітного сорту. Коноплю чоловік виростив «правильно», це дозволило отримувати з рослин якнайбільший наркотичний ефект. Вартість вилученого на «чорному ринку» - мінімум 5 мільйонів гривень.

Також у затриманого знайшли пістолет, 300 грав висушеного наркотика та насіння коноплі. Наразі чоловік перебуваю в ізоляторі тимчасового тримання. Докази скерували на перевірку.

Як писав «Вголос», у Закарпатській області викрили плантацію коноплі, яку охороняли озброєні чоловіки. Територію вони не покидали та жили в наметі посеред посівів наркотичної речовини.

ІА "Вголос": НОВИНИ