Перебуваючи на посаді спеціаліста по ломбардному кредитуванню одного із українських банків, закарпатець незаконно привласнив приблизно 700 000 гривень.

Неправомірні дії чоловіка викрила Кіберполіція регіону.

«Працівники відділу протидії кіберзлочинам встановили, що чоловік, змінивши інформацію, яка обробляється у електронно-обчислювальній машині, незаконно привласнив гроші клієнтів банку в якому працює. Таким чином закарпатець привласнив близько 700 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Чоловіку повідомлено про підозру у привласненні та розтраті майна, або заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем, незаконній дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення,  підробленні документів, печаток, штампів  та несанкціонованому використанні інформації з ЕОМ.

Обвинувальний акт слідчі скерували для судового розгляду.

Ексбанкіру загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років.

Як повідомлялося, слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора повідомили про підозру керівнику одного з лісогосподарських підприємств Львівської області у вчиненні службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

ІА "Вголос": НОВИНИ