В п'ятницю, 15 жовтня, у Закарпатській області сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі евакуатора. В результаті аварії четверо людей загинуло.

Про це повідомляє пресслужба поліції Закарпаття.

Відомо, що автопригода сталась близько 4-ої години ранку в селі Великі Лучки Мукачівського району.

За даними правоохоронців, водій автомобіля «Renault» зіткнувся з евакуатором, який в той момент саме чіпляв автівку, яка кількома годинами раніше на цьому ж місці потрапила в ДТП - в’їхала на узбіччі в електроопору. 

На місці події в той час перебувала слідчо-оперативна група поліції та наряд групи швидкого реагування, які забезпечували безпеку руху під час оформлення ДТП та роботи евакуатора.

Одразу після зіткнення автомобіль «Renault» загорівся, пожежу локалізовували співробітники ДСНС. 

В результаті пригоди всі чотири особи, які перебували у легковику, загинули. За кермом авто перебував співробітник Управління патрульної поліції в Закарпатській області.  Його пасажирами були військовослужбовець Чопського прикордонного загону та двоє дівчат віком 17 та 18 років. Всі загиблі мешканці міста Чоп. 
44-річний водій евакуатора в результаті аварії отримав численні травми. Потерпілого одразу госпіталізували у медичний заклад.  Лікарі діагностували у нього внутрішньочерепну травму та перелом черепа. 

У МВС пізніше повідомили, що загиблого поліцейського звати Ігор Марчишак.

«Сьогодні у дорожньо-транспортній пригоді загинув патрульний управління патрульної поліції в Закарпатській області лейтенант поліції Ігор Марчишак. До лав поліції він приєднався у 2017 році, відтоді гідно служив українському народові. Ігорю був лише 21 рік», - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження. Найближчим часом буде призначено низку експертиз, які допоможуть правоохоронцям встановити всі обставини трагічної аварії. 

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ