[media=165986,165987,165988] 

Про це повідомляє прес-центр ГУ Нацполіції у Закарпатській області.

Як відомо, четверо учасників подій в лікарні –троє з них в реанімації. Один з них у вкрай важкому стані. 

Правоохоронці з'ясували, що конфлікт виник між двома групами молодиків: місцевими та мукачівцями. 
Мукачівці витягли біту, а один з невідомих почав стрілянину. Конфлікт тривав 5-10 хв., після чого сторони розбіглися.

В результаті нічної стрілянини на АЗС в лікарню потрапили 4 осіб віком 20-36 років. Найважчий стан 36-річного мукачівця, який отримав вогнепальне поранення живота та грудної клітки.

Також за «гарячими слідами» затримано злочинців, які вчинили напад у балаклавах на кафе в с.Велятино Хустського району. До того ж затримано автомобіль «Мерседес», який перебував у розшуку СБУ.

Особи більшості учасників конфлікту в Солотвині поліція вже встановила, їх розшукують.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своїй офіційній сторінці повідомив, що причиною «кримінальних розбірок» на Закарпатті була контрабанда цигарок в Румунію.

«На околиці села, на автозаправці група мешканців Мукачева (у тому числі раніше судимі) намагалися з’ясувати стосунки з мешканцями Тячівського району, котрі займаються контрабандою сигарет через «зеленку» з України в Румунію. За попередніми даними, причина конфлікту в заборгованості за поставлені сигарети, які контрабандисти Тячівщини отримали з Мукачева, однак не розрахувалися за них, оскілки втратили товар при переправленні через кордон. Спочатку між двома групами виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. Затим один із місцевих, що стояв збоку, витягнув із машини пістолет-кулемет іноземного виробництва й відкрив хаотичний вогонь по приїжджих. Усього було випущено понад 20 куль», - йдеться у повідомленні.

До слова один із учасників подій – чинний депутат районної ради.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ