Святкування проходить щовересня з 2006 року, і збирає кожного разу близько 11 000 наймолодших відвідувачів. Протягом дня діти з батьками розважатимуться іграми, конкурсами та майстер-класами на будь-який смак.

У 2014 році організатори вирішили не обмежуватись конкретною тематикою свята, а створити безліч майданчиків, де дітки отримають якнайбільше емоцій. Учасників свята чекатиме майданчик «Подорож у Францію» від ТМ «Любляна» на якому всі охочі отримають фото на згадку у бонжурному кафе на фоні Ейфелевої вежі, візьмуть участь у конкурсах та руханках, відчують себе юними акторами на майстер-класі з акторської майстерності.

На дітей чекатиме зайчик Бобо, який навчить діточок танцювати на майданчику від ТМ «Бобо». Разом із зайчиком та його помічницями малеча створюватиме найбільшу кукурудзину у світі та смакуватиме корисними кукурудзяними паличками. Окрім цього, звичайно,  на майданчику відбуватимуться естафети, змагання та конкурси.

Третім масштабним місцем дитячих забав та творчості стане майданчик майстер-класів від ТМ «Яготинське для дітей»: декор упаковки, ебру (малювання на воді), декоративний розпис магнітиків, арт-анімація (малювання кукурудзяною крупою). Учасникам майстер-класів - смачні та корисні подарунки від ТМ «Яготинське для дітей».

Цьогоріч через події в Україні організатори заходу вирішили разом з дітками створити під час свята Читання в Країні ангелят  листівки-ангелята для військових.

«Діти сприймають дуже болісно і близько усю ситуацію, що зараз діється у нашій країні. Можливо, саме їхні щирі серця, які створюватимуть листівки-ангели для наших військових, допоможуть вберегти комусь життя, адже сила думки та віра має величезний вплив. Усі зроблені дітьми листівки ми передамо нашим військовим», - поділилася Людмила Пшеницька, керівник ТзОВ «Країна Ангелят».

Окрім вищезгаданих дійства, маленькі відвідувачі свята зможуть стрибати на батуті, навчитися стояти за діджейським пультом, фотографуватися із таємним фармацевтом, отримати у подаруночок пігулки щастя… І навіть це ще не все! Як і кожного року, у кінці свята об 17.00 біля ротонди на учасників свята чекає грандіозна лотерея з безліччю подарунків. Найактивніший щасливчик повернеться додому з гірським велосипедом.

Святкування розпочнеться о 13.00.

ІА "Вголос": НОВИНИ