Як повідомляє «МК», злочинцем є 28-річний офіціант з України, який працював на базі в ресторані. Молодик ударив ножем у живіт 55-річного кухаря в підсобному приміщенні, після чого потерпілий помер.

Загиблий 55-річний Сергій був запрошеним кухарем – адміністрація ресторану в зв'язку з великим навантаженням в період чемпіонату залучила чоловіка для роботи на кухні на один день. Він заступив о 8:00, а о 20:00 мав звільнитися. Але піти додому йому не судилося. 

Близько 14:00 у Сергія виник конфлікт з офіціантом – 28-річним Дмитром. Той теж був новеньким співробітником – до вбивства відпрацював два дні на випробувальному терміні. 

За словами адміністраторів, Дмитро благав, щоб його взяли на роботу, оскільки у нього на утриманні дружина на п'ятому місяці вагітності. Як професіонал чоловік сподобався ресторанним працівникам, з ним вирішили укласти договір. Ніхто не припускав, що він може скоїти злочин. 

За словами колег, незадовго до вбивства Дмитро по телефону спілкувався з дружиною. Розмова, судячи з усього, була непростою – чоловік розмовляв на вулиці впродовж двох годин. 

Весь цей час Сергій фактично виконував його роботу. Напевно, це і стало причиною конфлікту – швидше за все, кухар дорікнув офіціантові, що той ухиляється від роботи. 

На біду в той момент інші співробітники ресторану були зайняті гостями, і на кухні чоловіки залишилися удвох. Слідчі встановили: Дмитро бив Сергія ножами для сервіровок і буквально поколов опонента. Стікаючи кров'ю, кухар вибіг до зали, потім в хол і там впав замертво. 

Адміністратори, які підбігли, кричали Дмитру: «Навіщо ти це зробив?». Але той був абсолютно не в собі, хоча раніше Дмитро не здавався агресивним чоловіком.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ