Про це повідомляє ООС на своїй сторінці у Фейсбук.

На одному зі стаціонарних блокпостів на межі з Харківською областю працівники поліції із складу ООС, дотримуючись інструкції, запропонували водію автомобіля Toyota Camry зупинитися і, згідно із законом, представити для перевірки документи і транспортний засіб.

Проте водій - житель м. Харкова - проігнорував вимоги дорожніх знаків, розмітки та вимоги працівників Національної поліції про зупинку, збільшив швидкість та намагався спішно покинути блокпост.

Поліцейські із застосуванням штатного озброєння запобігли спробі безконтрольного в'їзду через блокпост у район проведення ООС.

«Попереджувальний постріл угору та два прицільні влучення в колесо автомобіля виявилися більш дієвими для правопорушників. За мить водій та пасажири автомобіля були передані до відповідних органів, де здійснюється поглиблена перевірка їх діяльності та проводиться кваліфікована правова оцінка їхніх дій», - йдеться в повідомленні.

Командувач об'єднаних сил Сергій Наєв прийняв рішення про нагородження працівника Національної поліції, який правильно виконав завдання з несення служби на блокпосту та припинив правопорушення.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ