Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

«Застосувавши зброю та погрожуючи вбивством, двоє черкащан викрали чоловіків та повезли у вантажному фургоні в невідомому напрямку. Під час відпрацювання прилеглої території правоохоронці відшукали автомобіль та затримали викрадачів по «гарячих слідах», - вказано у публікації.

Повідомляють, один з потерпілих повідомив черговому ДСНС про те, що їх з товаришем викрали. Двоє невідомих зробили декілька пострілів в їхній бік, заштовхнули у вантажний фургон та повезли у невідомому напрямку. Також потерпілий розповів, що викрадачі наділи їм на голову мішки, зв’язали їх і сказали, що везуть убивати.

Інформація була передана поліції, на території Черкаської оперативної зони було введено план «Перехоплення». Під час відпрацювання території було помічено підозрілий фургон, який, порушуючи правила дорожнього руху на великій швидкості, різко звернув з основної дороги у безлюдне місце в промислову зону.

«Після переслідування вантажного автомобіля черкаські правоохоронці затримали викрадачів, які були безпосередньо причетні до побиття та викрадення потерпілих. Відчинивши кузов, працівники поліції побачили скривавлених чоловіків, зв’язаних мотузкою, а на голові знаходились мішки. Під час огляду місця події правоохоронцями також було знайдено два пістолети, якими викрадачі стріляли у чоловіків», - прокоментували у поліції.

З’ясувалося, що викрадачами були місцеві жителі 40 та 32 років. Тепер їм загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ