[media=136689,136690] 

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

«20 червня о 23:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Харків-Сімферополь поблизу селища Варварівка Синельниківського району», – йдеться в повідомленні.

По прибуттю на місце пригоди рятувальники встановили, що вантажний автомобіль «КрАЗ» (самоскид) рухався у напрямку міста Дніпро.

«Машина була навантажена мішками з каустичною содою – хімічною речовиною, що використовується для виготовлення миючих засобів - загальною вагою 10 тонн. Ймовірно, не впоравшись з керуванням, водій автомобілю допустив перекидання транспортного засобу на бік, внаслідок чого близько чверті вантажу розсипалось, стався розлив дизельного пального. Також автомобіль перекрив собою одну смугу автошляху», – йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

До ліквідації наслідків події залучили підйомний кран. Крім того, власник вантажівки організував роботи по залученню іншого автомобіля та перевантаження вантажу до нього.

«Підрозділом ДСНС змито розлиту паливно-мастильну речовину з проїжджої частини. Рух автотранспорту на шляху відновлено у повному обсязі. До надання допомоги залучено 5 працівників особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області», – уточнили рятувальники.

Співробітниками поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

ІА "Вголос": НОВИНИ