Зокрема, як інформує прес-центр АТО, вчора ввечері бойовики зі стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів та мінометів калібру 120 мм, які заборонені Мінськими домовленостями, прицільно били по українських захисниках біля Авдіївки.

З 82-мм мінометів кремлівські найманці обстріляли позиції українських воїнів у Пісках.

Також на Донеччині бойовики не припиняють здійснювати провокаційні обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів біля Пісків, Опитного, Новгородського та Авдіївки.

На Луганщині з автоматичних станкових гранатометів бандити обстріляли наші позиції поблизу Щастя, стрілецької зброї – в районі Золотого.

З початку цієї доби бойовики з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї прицільно гатили по наших позиціях на підступах до Мар’їнки.

Окрім того, першого ж дня нового 2016 року противник інтенсивно, проте неприцільно бив в районі Опитного, Пісків, Авдіївки, Новгородського, Луганського та Троїцького. Здебільшого ворог застосовував стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети. З початку доби зафіксовано 15 епізодів порушення бойовиками умов припинення вогню.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 1.01.2016 року: Бойовики проросійських незаконних збройних формув...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 грудня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ