Про це у спільноті Leviathan Доброполье у Facebook написав журналіст Артем Лютий.

«Сепари сьогодні розбили пам'ятник герою АТО Олександру Єрмакову. За інформацію, яка допоможе впіймати виродків – винагорода у 10 тисяч гривень» – йдеться у повідомленні.

До допису автор додав знімки понівеченого пам'ятника.

Олександр Єрмаков (позивний «Генерал») 12 травня 2015 року разом з іншими бійцями бригади перебував на бойовій позиції у бліндажі на дебальцевському напрямку. У бліндаж «прилетіла» ворожа міна, яка завдала йому тяжких ран. Єрмаков фактично прикрив собою п'ятьох солдатів, прийнявши основну силу вибуху на себе. У ніч із 19 на 20 травня Олександр помер.

Олександр Єрмаков

Зазначимо, що Олександр Єрмаков був добровольцем «Карпатської Січ», показав себе як досвідчений та ініціятивний боєць. Очолював блокпост «Камікадзе», проводив вишколи для молоді. У «Карпатську Січ» мешканець Донбасу Олександр Єрмаков прийшов слідом за своїм сином, пізніше останній став бійцем батальйону особливого призначення «Січ».

Як фаховий танкіст Олександр вирішив перейти до Збройних Сил, де бракує кваліфікованих бійців. І там проявив себе найкращим чином. Сформував танковий взвод у складі 30-ї механізованої бригади. Після бойового злагодження був відправлений для виконання завдань в Артемівськ. Саме там дістав смертельні травми.

Олександр Єрмаков був прихильником «Свободи», мав сформувати й розбудовувати Олександрівську районну організацію.

В Олександра залишилося двоє синів та дружина.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ