Про це повідомляє місцеве видання «Курс» з посиланням на інформацію управління Держпродспоживслужби в четвер, 28 червня.

У всіх хворих встановлено попередній діагноз гострий гастроентероколіт. Стан хворих на момент госпіталізації розцінювався лікарями як задовільний, легкого ступеня тяжкості.

Створено комісію з розслідування факту отруєння. При обстеженні закладу інспектори встановили, що між власником готелю й керівником дитячого оздоровчого закладу «Цивілізація» був укладений договір на послуги проживання і харчування дітей. При цьому заклад не було внесено до переліку дитячих відпочинково-оздоровчих закладів області.

«Харчоблок не відповідає вимогам по харчуванню великих груп дітей. Протягом останніх трьох років цей заклад органи контролю не перевіряли. У закладі відсутній дозвіл на спецводокористування, немає результатів лабораторних досліджень якості питної води», - йдеться в повідомленні.

Тепер в готельному комплексі «Парламент» проведуть перевірку, за результатами якої будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

ІА "Вголос": НОВИНИ