Про це повідомляє ГУ Нацполіції в Херсонській області.

Поки хлопець перебував на заробітках за кордоном, його 18-річна подружка вигадала спосіб, як випросити в нього гроші. Повідомила, що вагітна, та попросила 2000 грн на аборт. Коли гроші отримала, повідомила хлопцеві, що вирішила залишити дитину. Регулярно надсилала йому фото нібито з ультразвукового дослідження та просила гроші на лікування. Хлопець переводив.

Нарешті за дев'ять місяців дівчина повідомила, що народила йому сина і їй знову потрібні гроші. Хлопець сказав, що за кілька днів повернеться із заробітків і привезе гроші. Після чого зателефонував знайомій і попросив навідати молоду матір і новонародженого, аби перевірити, чи не потрібна їм допомога. Знайома ж повідомила йому, що дівчина не була вагітною і весь час гуляла з іншими чоловіками.

Сама ж дівчина пояснила, що терміново потребувала грошей, тому вигадала історію з вагітністю. Гроші вже колишнього хлопця вона витратила на власні потреби.

Тепер юною шахрайкою, яка «видоїла» з хлопця майже 15000 грн, займається поліція. Відкриті кримінальні провадження за ч.1,2 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Дівчині може загрожувати штраф, виправні роботи, обмеження волі до 5 років, або позбавлення волі до 3 років. 
Відділ комунікації поліції Херсонської області.

 

«Вголос»

 

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ