Поліцейські затримали двох арештантів, які втекли з ізолятора тимчасового тримання у смт Новотроїцьке Херсонської області. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Після втечі зловмисники розділилися. До розшуку долучилися співробітники сусідніх територіальних підрозділів поліції та оперативники управління карного розшуку обласного главку. Правоохоронці здійснили подвірний обхід усіх населених пунктів, відпрацьовувалися фермерські господарства, польові бригади, лісосмуги, покинуті споруди. Згодом поліція встановила місцеперебування зловмисників і сьогодні вночі їх затримала.

«Поліцейські припустили, що один із розшукуваних – житель районного центру Новотроїцьке може навідатися до рідних. Сьогодні вночі оперативники помітили, як втікач через город направляється до батьківського будинку та затримали його», – розповідає начальник кримінальної поліції Херсонщини Микола Цап.

Через кілька годин затримали й іншого розшукуваного.

«Один із жителів смт Новоолексіївка Генічеського району розповів, де напередодні бачив схожого за прикметами чоловіка. До пошуку зловмисника залучили кінолога Генічеського відділу поліції. Службовий собака майже кілометр йшов по запаху та вивів групу затримання до сонячної електростанції, де переховувався втікач», – йдеться в повідомленні.

Наразі обидва зловмисники знов поміщені до Новотроїцького ІТТ. Їх вже оглянули медпрацівники. Тілесних ушкоджень під час затримання не було нанесено.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ