Про це повідомляє ТАСС.

Під час ходи школи самби Paraiso da Tuitui один з алегоричних екіпажів – прикрашений скульптурами подіум на колесах, на яких танцюють учасники кожної школи, – втратив керування і врізалася в огорожу. Кілька людей опинилися затиснуті між цією конструкцією і гратами, які відділяють трибуни від простору, призначеного для проходження танцюристів.

Чи є постраждалі глядачами, чи учасниками шоу, поки невідомо. Одна дівчина отримала важкі травми, її досі не можуть витягнути з-під впав огорожі.

Конкурс-парад шкіл самби, який проходить в центрі Ріо-де-Жанейро на самбодромі «Маркіз де Сапукаї», є центральною подією карнавалу в Ріо-де-Жанейро. Беруть участь у змаганні колективи – по аналогії з футбольними командами – діляться на ліги, вищою з яких є Спеціальна ліга. Саме її представники – всього 12 шкіл самби – в цьому році в черговий раз борються за звання переможця параду. Оцінювати виступ кожного колективу буде журі, що складається з відомих громадських діячів, музикантів, артистів, художників, архітекторів і журналістів.

Результати конкурсу-параду шкіл самби оголосять в день офіційного завершення карнавалу. 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ