Про це повідомляє Громада Київщини.

Відзначається, що депутата обурили повідомлення школяра Сергія Чагарова у фейсбуці, в яких школяр заявляв про те, що той «з подругою, яка має російський паспорт, їздить за кордон у той час, як на сході України гинуть військові».

Під час виступу Олександра Паламарчука з боку депутатів сільської ради було чути заклики з пропозицією відбити голову Сергію Чагарову.

За даними ЗМІ, брат депутата райради Ігор Паламарчук, який є членом виконавчого комітету Гатненської сільської ради та позаштатним юристом селищного голови, вдарив школяра по обличчю.

Потерпілий викликав патруль поліції, але правоохоронці заявили, що не можуть прийняти від нього заяву та пояснення, тому що він неповнолітній.

«Якщо у хлопця є батьки, нехай звертаються до нас із заявою. Тоді ми будемо реагувати. А там залежить від кваліфікації, чи буде це адміністративна відповідальність або кримінальне провадження», - заявив прес-секретар Нацполіції Київської області Микола Жукович.

Після конфлікту зі школярем депутата Паламарчука виключили з БПП.

«Після внутрішнього розслідування Президія Ради Київської територіальної організації партії «БПП «Солідарність» ухвалила рішення про виключення О. Паламарчука з лав партії», - повідомляє прес-служба політсили.

У партії підкреслили, що обурені вчинком Паламарчука, який на сесії сільради дозволив собі агресивні дії щодо неповнолітнього активіста.

«БПП вимагає від правоохоронних органів провести об'єктивне розслідування цього інциденту, перебіг якого буде тримати на контролі. Партія готова надати юридичну і організаційну підтримку виборцям у разі ініціювання процедури відкликання депутата О. Паламарчука за народною ініціативою», - наголошується в заяві.

ІА "Вголос": НОВИНИ