Як повідомляє в ГУ НП в Київській області, у с. Харківці Переяслав-Хмельницького району невідомий автомобіль наїхав на дитину, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. Після скоєння ДТП вантажівка зникла в невідомому напрямку.

Близько 16:00 в поліцію Київщини надійшло повідомлення про те, що автомобіль скоїв наїзд на дитину. Трирічного хлопчика з тілесними ушкодженнями каретою швидкої допомоги доставили в лікарню.

Для пошуку винуватця ДТП був задіяний весь особовий склад Переяслав-Хмельницького відділу поліції, орієнтовані всі групи реагування патрульної поліції.

Поліцейські на одній із стоянок у місті Переяслав-Хмельницький виявили розшукувану вантажну машину «ТАТА» та встановили особу водія. Ним виявився 49-річний місцевий житель, якого доставили у відділ поліції для з'ясування всіх обставин ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини і причини ДТП, опитуються свідки.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ