Про це передає Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«У м. Ірпінь по вул. Тищенка, 3 а, 11 серпня о 2 год 46 хв в однокімнатній квартирі на першому поверсі двоповерхового шістнадцятиквартирного житлового будинку на два під'їзди стався вибух, попередньо  –побутового газу без послідуючого горіння», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху постраждало 4 особи, з яких 2 особи з опіками різних ступенів важкості госпіталізовані до лікарні. У квартирі вибито два вікна, зруйновані міжкімнатні двері, пошкоджено дерев'яну підлогу на площі близько 15 м2 та обшивку вхідних дверей чотирьох квартир.

Руйнувань несучих конструкцій будинку немає. Всіх мешканців будинку (27 осіб) евакуювали. Електро та газопостачання відключено. Причина вибуху встановлюється.

На місці події працює 5 одиниць техніки та 20 осіб, з них від ДСНС 1 одиниць техніки та 5 рятувальників.

Нагадаємо, як писав «Вголос», 26 липня у Голосіївському районі стався вибух у квартирі на першому поверсі багатоповерхівки. Одна жінка загинула.

Раніше, 8 липня, у Києві на проспекті Голосіївський, 70, у другому під'їзді триповерхової будівлі стався вибух невідомого походження з наступним займанням зруйнованих дерев'яних конструкцій. У результаті загинула жінка, яку не встигли довезти до лікарні, і чоловік, якого знайшли під завалами, ще шестеро постраждали. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ