Три доби бездиханне тіло чоловіка, з численними колото-різаними ранами, пролежало в його зачиненій кімнаті гуртожитку, інформують у спільноті dtp.kiev.ua.

Сусіди викликали поліцейських аж тоді, коли відчули різкий трупний запах. На пошук та затримання злочинця правоохоронцям знадобилася година часу.

«Тричі судимий 53-річний товариш загиблого, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні цього злочину, намагався ввести в оману правоохоронців. Чоловік надавав пояснення, але певні беззаперечні докази вказували на протилежне. Встановлено, що під час розпиття спиртного односельчани не поділили 500 гривень, які спільно заробили на будівництві. Розлючений старший чоловік схопив сокиру та жорстоко розправився зі знайомим. Добивав ножем та душив, після чого зачинив кімнату на замок і втік», - йдеться у повідомленні.

Наразі підозрюваного затримано. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ