Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зазначається, що вчора, 2 березня, медики шпиталізували п'ятьох постраждалих від переохолоджень та обморожень у Самбірську, Жовківську, Мостиську й Камʼянка-Бузьку лікарні.

Відтак, о 10:35 в анестезіологічне відділення Самбірської ЦРЛ був госпіталізований мешканець с. Хлопчиці Самбірського району, 1978 року народження, із діагнозом – загальне переохолодження, відмороження нижніх та верхніх кінцівок. Стан потерпілого середньої важкості.

Того ж дня о 11:20 медики госпіталізували в Жовківську районну лікарню жителя села Великі Передримихи в Жовківському районі 1985 року народження з діагнозом «обмороження обох нижніх і верхніх кінцівок І-ІІ-ІІІ ступенів (пальці)». Стан потерпілого – середньої важкості.

Також 2 березня о 15:40 медики шпиталізували в Мостиську районну лікарню жителя села Арламова Воля в Мостиському районі 1954 року народження з діагнозом загальне переохолодження тіла. Стан потерпілого – середньої важкості.

Вже о 17:25 лікарі госпіталізували в Камʼянка-Бузьку районну лікарню жителя села Колоденці в Камʼянка-Бузькому районі 1980 року народження з діагнозом «обмороження верхніх кінцівок ступенів (пальці)». Стан потерпілого – середньої важкості.

І о 20:15 медики шпиталізували в Камʼянка-Бузьку районну лікарню жителя села Забужжя в Камʼянка-Бузькому районі 1960 року народження з діагнозом «загальне переохолодження тіла». Стан потерпілого – середньої важкості.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ