[media=134151,134152,134153] 

Цього разу малечу з особливими потребами активісти потішили фестивалем «піци та морозива». Більше 40-ка учасників табору разом із батьками не лише безкоштовно частували смаколики, а й мали змогу, завдяки майстер-класам,  навчитись та самостійно приготувати справжню італійську піцу і морозиво на будь-який смак, - йдеться у повідомленні ГО.
 
Нагадаємо, літній табір організований колективом НРЦ ім. Св. Миколая для розвитку та реабілітації малечі шкільного віку з особливими потребами. Діти з інвалідністю перебувають під цілодобовим наглядом професійних вихователів, громадських активістів та психологів. Все заради того, аби вони отримали максимальні умови для творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку, а ще реабілітації та оздоровлення.

Щоденне дозвілля та атракції для учасників табору другий рік поспіль організовують представники ГО «Розвиток Громади», що вже більше двох років постійно опікується вихованцями цього закладу. А вже завтра, 17 серпня, відбудеться офіційна церемонія закриття.

ІА "Вголос": НОВИНИ