Це інвестиційні видатки, які буде скеровано на капітальне будівництво об`єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету, повідомили у прес-службі облради.

Перелік об’єктів, який складається з 66 пунктів, охоплює галузі освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, житлово-комунального господарства.

Йдеться, зокрема про реконструкцію благоустрою та зовнішніх інженерних мереж пологового корпусу Львівської обласної клінічної лікарні, за адресою: м. Львів, вул. Некрасова, 4; реконструкцію благоустрою КЗ ЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр» по вул. Дністерська, 27 у м. Львові; реставрацію експозиційних залів музею історії релігії на пл. Музейній,1 у м. Львові; реконструкцію коридорів в ДНЗ № 143 смт. Брюховичі; реконструкцію даху корпусу №1 загальноосвітньої школи №5, що знаходиться по вул.Трускавецька, 124 м. Борислав; встановлення вуличного освітлення по вул. Євгена Коновальця в м. Дрогобичі; реконструкція Площі Героїв Майдану м. Новий Розділ; реконструкцію спортивного майданчика на території Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м.Броди; Реконструкція Народного дому у с.Вербляни Буського району; реконструкцію стадіону в смт Дубляни Самбірського району;реконструкцію неврологічного відділення під нейрореабілітацію хворих з ураженням нервової системи КЗ СРРЛО «Сокальська ЦРЛ» , вул. Ярослава Мудрого, 26, м. Сокаль та інші.

ІА "Вголос": НОВИНИ