Це у коментарі «Вголосу» підтвердила речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.

«У поліцію 22 жовтня дійсно надійшло звернення від місцевого мешканця, який повідомив, що невідомі особи у приміщенні народного дому в с. Хащовання завдали йому фізичного болю та погрожували фізичною розправою», – розповіла Світлана Добровольська.

За інформацією «Вголосу», постраждалим виявився місцевий мешканець, учасник АТО Володимир Луцик.

Прикметно, що однопартієць Лозового Ігор Мусійчук Володимира Луцика звинуватив у тому, що він для нападу на нардепа організовував місцевих тітушок.

«Прізвище організатора тітушок і одного з нападників – Володимир Луцик», – написав Мосійчук.

Як писав «Вголос», народному депутатові від Радикальної партії Ляшка Андрієві Лозовому надавали стусанів у селі Хащованя Сколівського району Львівської області.

Разом з тим, у спільноті Варта-1 повідомляють, що конфлікт відбувся через те, що охорона Лозового підібрала чужу собаку (порода французський бульдог).

Згодом Лозовой заявив, що у Львівській області на нього напала «лісова мафія»:

«Замовником нападу на мене є лісова мафія, а конкретно начальник ДП «Славський лісгосп» Сергій Кокотць і його ставленик – кандидат на голову Славської ОТГ від влади Володимир Бега», – написав Лозовой.

Варто нагадати, що Володимир Бега є власником відпочинкового комплексу «Вежа Ведмежа». Автівка саме цього закладу приїхала «на розбірки» до Лозового.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ