Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Так, тіло Ігоря Дулька зустрічатимуть завтра, 21 березня, о 8:45 год поблизу села Гамаліївка Пустомитівського району Львівської області. Далі – о 10 годині із загиблим прощатимуться у Бродах. Після цього похоронна процесія через Львів перейде у Великі Мости.

Похорон загиблого солдата відбудеться у м. Великі Мости Сокальського району Львівської області о 12:00 годині в церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, 22-річний Ігор Дулько загинув 17 березня внаслідок того, що у нього в руках розірвалась граната. Загиблий служив у Краматорському прикордонному загоні

«Увечері в одному з бліндажів у прикордонного наряду, що здійснював прикриття та охорону КПВВ «Майорське», з невідомих причин здетонувала ручна осколкова граната. У результаті два військовослужбовці отримали поранення різного ступеню тяжкості. Постраждалим була оперативно надана первинна медична допомога та організована доставка до Бахмутської центральної міської лікарні. На жаль, один з прикордонників 1996 року народження від отриманих поранень помер в лікарні», – повідомляли у Держприкордонслужбі.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ