Його організаторами виступають Генеральне консульство Республіки Польща у Львові, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація та Львівська міська рада.

Основні заходи цьогорічного «Фестивалю партнерства» обговорили сьогодні, 20 серпня, під час наради у Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові за участю представників організаторів заходу.

Очікується, що до Львова на «Фестиваль партнерства» прибудуть офіційні делегації польських міст та воєводств – партнерів міста Львова та Львівської області. Вони візьмуть участь у відкритті заходу та «Ярмарку партнерства», які пройдуть на площі Ринок. Також відбудеться їхня зустріч із українськими партнерами – керівництвом області та міста, під час якої обговорять подальші напрямки співпраці.

Консул Генерального консульства Республіки Польща у Львові Марцін Зінєвіч під час наради повідомив, що погоджено культурну програму «Фестивалю партнерства». Він зазначив, що кошти, виручені під час заходів, котрі проходитимуть у рамках «Фестивалю партнерства», будуть спрямовані на допомогу дітям військових, загиблих у зоні АТО.      

ІА "Вголос": НОВИНИ