«У Яворові відбулася провокація проти районної організації УРП «Собор». За поданням якоїсь блондинки на шпальтах «районки» було опубліковано неправдиве оголошення про те, що загублені печатку та реєстраційне свідоцтво Яворівської РО УРП «Собор» вважити не дійсними. Відтак, на основі цієї газетної публікації працівники Яворівського районного управління юстиції зняли з реєстрації нашу організацію, а натомість документи на реєстрацію клона РО УРП «Собор» приніс якийсь Василь Ходунович. Печатка та всі документи зберігаються у мене. Їх ніколи ніхто не губив», – заявив сьогодні, 17 січня, депутат Львівської обласної ради, голова Яворівської районної організації УРП «Собор» Михайло Барбара.

За його словами, головний редактор «районки» прізвища білявки, яка принесла оголошення-фальшивку, не знає, але цілком випадково впізнав її на фотографії, зробленій колись ним у Республіці Польща.

«Особу блондинки встановлено. Тепер її подано в розшук правоохоронними органами, до яких я звернувся за захистом», – зазначив Михайло Барбара.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ