Про це під час прес-конференції про підсумки роботи у 2017 році розповів сьогодні, 27 грудня, голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, уряд обмежив можливість обласних державних адміністрацій встановлювати тарифи на проїзд. І сьогодні – це компетенція перевізників.  

«Але ми проводимо постійні зустрічі з перевізниками. Під час останньої зустрічі у грудні ми досягнули домовленості, що до середини січня зрости вартість проїзду не повинна, – зазначив очільник Львівщини. А в середині січня ми спільно подискутуємо про складові тарифоутворення. Адже у зв'язку із ростом вартості пального перевізники спонукатимуть змінювати і варість проїзду. Але якщо це буде необґрунтована зміна, то ми спонукатимемо правоохоронні органи перевіряти їхні тарифоутворення та витрати».   

Також він додав, що нещодавно з обласного бюджету додатково виділили 4 млн грн, аби профінансувати пільговий проїзд. А у бюджеті на 2018 рік також передбачені кошти на фінансування пільгового проїзду. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ