Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Ці заходи триватимуть з 9:00 до 22:00 на Майдані Незалежності. Зокрема, довкола монументу Незалежності діятиме виставка «Майдан: ландшафти пам'яті», яка міститиме інформацію та зображення про події та учасників Революції Гідності, а також про нинішні процеси збереження та увічнення пам'яті», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що експозиція розповідатиме й про різні аспекти створення Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – музею Революції Гідності. Зокрема, про проведення міжнародного архітектурного конкурсу проектів на цей об'єкт, відведення земельних ділянок у центрі Києва та їхнє функціональне призначення.

Окрім того, на Майдані Незалежності, між монументом Незалежності та вулицею Хрещатик, для громадської оцінки проектних пропозицій розмістять виставку «Меморіал Героїв Небесної Сотні», що знайомитиме з проектами учасників міжнародного архітектурного конкурсу.

День пам'яті Героїв Небесної Сотні відзначається щороку 20 лютого – саме цього дня 2014 року під час подій Революції Гідності загинуло найбільше активістів Євромайдану.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ