Про це повідомляють УНН, посилаючись на прес-службу ГУНП України в Одеській області.

За словам правоохоронців, до відділу протидії наркозлочинності надійшла інформація про те, що група жителів Ізмаїльського району Одеської області причетна до вчинення кримінальних правопорушень, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків. Встановлено, що шестеро осіб організували на території міста Ізмаїл незаконний збут наркотиків.

«Працівники відділу протидії наркозлочинності та слідчі ГУНП в Одеській області спільно з представниками прокуратури та прикордонної служби проводять першочергові слідчі дії у містах Ізмаїл та Кілія, під час яких вже виявлено та вилучено понад 400 г метадону, 100 г подрібненого димедролу, 25 мл розчину метадону, 10 мл розчину опію, а також засоби та приладдя для вживання наркотиків, грошові кошти, отримані від збуту наркотиків, у сумі 30 тисяч гривень, 3800 доларів США, 1 кг золотих виробів та банківські картки», – розповіли в прес-службі.

Зловмисниками виявилися представники однієї з національних меншин віком від 19 до 50 років, троє з яких раніше вже були судимі за вчинення аналогічних злочинів.

На теперішній час за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ