[media=144206,144207,144208] 

Про це повідомили у Нацполіції Рівнинщини.

Відомо, що близько 13 год працівники Дубровицького відділення поліції забезпечували охорону працівників лісових господарств, які за допомогою екскаватора закопували ями та рови, утворені внаслідок незаконного промислу. У цей час правоохоронців оточили невідомі, що вимагали покинути територію, дозволити видобувати бурштин, а потім навіть погрожували вбивством.

Згодом між натовпом та правоохоронцями виникла бійка, внаслідок якої п'ятеро поліцейських отримали тілесні ушкодження. Один з правоохоронців здійснив 10 попереджувальних пострілів угору з рушниці «Форт-500», після чого конфлікт вдалося припинити.

За інформацією, сімох найактивніших учасників нападу доправили у відділення поліції, а троє з них досі перебувають під вартою.  За скоєне зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі. Порушено кримінальні провадження за кількома статтями: «Масові заворушення», «Опір правоохоронцям», «Втручання в роботу правоохоронців», «Загроза і насильство щодо правоохоронців» (ч.1 ст. 294, ч.2 ст. 342, ч.1 ст. 343, ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу).

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ