Про це повідомляє «Прямий». 

Аварія трапилася поблизу села Бабин на трасі Київ-Чоп. За даними ЗМІ, «Таврія», яка їхала без світла, намагалася здійснити розворот і вдарила Volkswagen Caddy, який, в свою чергу, зачепив фуру. У цих учасників ДТП в'їхав сірий Volkswagen, який і травмував винуватця аварії.

За словами інспектора патрульної поліції Рівного Тетяни Черкас, винуватець аварії вийшов з автівки з пляшкою пива в руках та почав тікати від поліцейських.

«Поліцейські його наздоганяли. Розпочалася бійка. Почали зупинятися автомобілі, що проїжджали повз, – водії допомогли спіймати чоловіка. Під час поверхневого обшуку знайшли у нього зброю та дозвіл на її носіння», – розповіла Черкас.

Як розповіли свідки ДТП, священик був п'яним, «майже не стояв на ногах» і поводився агресивно. У крові винуватця аварії виявили три проміле алкоголю. В аварії постраждали дві жінки – обидві монахині.

Про ДТП  повідомляє прес-служба Нацполіції Рівненщини, але не вказує, ким є учасники події.

У поліції підтверджують, що під час освідчення водія «ВАЗ» на стан алкогольного сп'яніння алкотестер показав три проміле, що у 15 разів перевищує допустиму норму. Решта водіїв були тверезими.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ