Оголошення про початок голодування Осовська виклала у Facebook ще 13 серпня. Вимагає звільнити з роботи директора школи 54-річного Віктора Боровця, якого звинувачує у цькуванні та жорстокому поводженні, повідомляє Gazeta.ua.

«Віктор Іванович працює директором майже 10 років. Виживає і цькує учителів, які йому не подобаються. Навмисно провокує конфлікти. Робить так через власну зарозумілість та амбіції.

Тільки прийшов на посаду, вимагав від мене і моєї матері, яка працювала теж вчителем біології, звести наклеп на колегу. Ми відмовилися. Відтоді постійно до нас мав претензії. Думали, змінився, коли позвав на роботу мою доньку. Вона саме закінчила університет. Але цькування продовжувались. Його заступники зривали мої і доччині уроки. У січні побив мою доньку. Їй викликали «швидку». Я так перенервувала, що теж злягла. Коли повернулась із лікарняного, мене звільнили. Ніби, за систематичне порушення дисципліни», - пояснює Осовська.

Осовська з 2 квітня не працює, хоча, як вона стверджує, за 29 років стажу не мала жодного зауваження в трудовій. Наприкінці квітня подала позов до суду. Хоче аби її звільнення визнали незаконним.

Своєю чергою Боровець усі звинувачення відкидає.

«Нехай суд вирішує хто правий, а хто ні. Оксану Степанівну звільнили цілком законно. Систематично не виконувала своїх обов'язків – не реагувала на адміністрацію, вчасно не виставила оцінки одинадцятикласникам. Каже, що я побив її доньку, але довести цього не може. У поліції скоро справу закриють», – наголошує він.

ІА "Вголос": НОВИНИ