[media=153300,153301] 

Про це пише місцеве видання 05447.com.ua.

Разом із тим видання konotop.in.ua посилаючись на слова очевидців пише, що Демеха хотів зґвалтувати дівчину, втрутились люди, які хотіли перешкодити злочину. Тоді депутат і відкрив вогонь.

При цьому сам депутат заявив, що на нього був скоєний замах. Напали, начебто, колишні співробітники правоохоронних органів.

Прокоментували інцидент і в поліції. Там кажуть, що конфлікт виник між двома чоловіками: депутатом Демехою та його опонентом.

«До чергової частини Конотопського відділу поліції одночасно надійшло дві заяви. Одна – від депутата обласної ради про те, що один з мешканців Конотопу забрав в нього золотий кулон. Друга – від його «опонента» про те, що сам депутат, стріляв в нього з пістолету та не влучив. Дані заяви були одразу внесені до журналу єдиного обліку. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що події розгортались на території місцевої лазні, де між чоловіками саме і виник конфлікт», – розповіла начальник сектора зі зв’язків з громадськістю поліції в Сумській області Єльвіра Біганова.

ІА "Вголос": НОВИНИ