Про це він написав у Фейсбуку.

«Довелось мені, неділю тому, декілька раз потрапити на береги Світязю! Не був років 10. Ну що я вам скажу, рагулізм 80-тих й бидлостайл 90-тих там в повному розквіті та прекрасно себе почувають й сьогодні!

Хаос, бруд, про туалети мовчу, бухалово прямо на березі, мат на всю округу, «відбірна» російська попса майже з кожної бази, атракціони ще те задоволення. Доріг як не було, так й немає. Загалом інфраструктура на рівні 1995 року в кращому випадку! А це Національний Парк, перепрошую!! Це що? Це як?!!», - обурюється Ігор Алексеєв.

Також він нарікає на бездіяльність влади, яка не може зробити з озера туристичну окрасу для туристів:

«Нам Бог подарував розкішну природу й одне з кращих озер Європи, яке ми тупо топим у власних фекаліях... Можливо я драматизую й комусь саме так комфортно, але я абсолютно впевнений, що Світязь заслуговує на значно більше, ніж потроху перетворюватись на вигрібну яму. Він може й має стати дійсно діамантом не тільки Волині а й усієї України!

Іноземні чи внутрішні інвестори, компанії котрі хочуть й вміють робити якісний туристичний бізнес – ось хто має прийти сюди, замість забюрократизованих київських та місцевих чиновників й тупих бариг, яким на той Світязь глибоко..., як й на усю країну, до речі....!».

ІА "Вголос": НОВИНИ